Groninger Bezorgservice | Transport
16256
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16256,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Transport

Wij bezorgen en halen alles voor je op... ook als het geen meubels zijn.

TRANSPORT

Ook voor het vervoer van internet aankopen, pakketten, pallets en ander stukgoed worden wij ingeschakeld door bedrijf en particulier. Vanwege onze weekroutes in Groningen, Drenthe en Friesland, kunnen wij je goederen tegen een zeer scherp tarief leveren in bovengenoemde provincies.

Bedrijf of particulier?

Daar maken wij geen onderscheid in. Het maakt ons niet uit voor wie wij rijden. Het gaat erom dat jouw zending op de juiste tijd en plaats wordt geleverd. En dit met de grootste zorg! De kosten van jouw zending wordt op basis gemaakt van de afstand en de hoeveelheid en niet om wie jij bent.

Pallets of ander groot transport?

Ook grotere zendingen kunnen wij voor jou makkelijk transporteren. Of het nu gaat om palletvervoer of een ander stukgoed? Wij regelen het.

Marktplaats, Speurders of Letgo

Ook kun je ons inschakelen voor al je internetaankopen via de sites, zoals Marktplaats, Speurders of Letgo. Heb  je iets gekocht aan de andere kant van het land, maar geen idee hoe je het thuis moet krijgen? Bel ons en wij regelen het voor je. Samen met ook de verkopende partij wordt er een datum en tijd afgesproken hoe laat wij jouw aankoop ophalen en wanneer wij het bij je thuis komen afleveren.

logo letgo Groninger Bezorgservice
Logo Marktplaats Groninger Bezorgservice
logo speurders Groninger Bezorgservice

Vraag vrijblijvend een offerte aan