Groninger Bezorgservice | Wat is Groninger Bezorgservice
15342
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15342,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over ons…


Groninger Bezorgservice is al ruim 11 jaar actief op het gebied van meubelvervoer. Wij zijn een grote betrouwbare partner voor zowel de particuliere klant als bedrijf. Bij ons staat kwaliteit, service en klantvriendelijkheid tegen een scherp tarief hoog in het vaandel. Door deze speerpunten is Groninger Bezorgservice de afgelopen 11 jaar enorm hard gegroeid. 

 

Groninger BezorgserviceRuim 11 jaar geleden, op 14 februari 2011 om precies te zijn, zijn wij gestart in de regio Groningen met enkel 1 wagen. Nu in 2022 rijden wij met meerdere verschillende vrachtwagens door de drie noordelijke provincies van Nederland. 

 

Onze specialiteit ligt in het vervoeren van meubels. De meest vervoerde meubels zijn bedden en matrassen, stoelen, eettafels, salontafels en nog veel meer. Eigenlijk alles op het gebied van woninginrichting vervoeren wij. Maar ook voor andere diensten zijn wij uiteraard voor beschikbaar. Desalniettemin liggen onze roots bij de woonwinkels. Door bedrijven, zoals Woonland, Jysk en Beddenreus hebben wij kunnen groeien en zijn wij nu waar we nu zijn.

 

Tegenwoordig rijden we niet alleen meer voor Jysk, Beddenreus en Woonland, maar is ons klantenbestand enorm uitgebreid met bedrijven zoals Seats and Sofa’s, Kwantum, Leenbakker en Pronto. De kracht van ons bedrijf is dat wij de aankopen bij elkaar voegen in een route en daardoor heel snel kunnen bezorgen tegen een scherp tarief. In veel gevallen voordeliger dan de betaalde bezorgdiensten vanuit het bedrijf waar je je aankoop hebt verricht. 

Niet alleen voor aankopen uit de woningbranche

Naast het bezorgen van jouw aangekochte meubel(s) bij de woonwinkels, zijn wij ook beschikbaar voor het laten vervoeren van jouw aankopen op internet. Heb je bijvoorbeeld aan de andere kant van het land iets gekocht op Marktplaats, Speurders of op een andere (veiling)site, dan kun je ons ook hiervoor bellen. Wij halen het aangekochte product voor je op en bezorgen het netjes bij je thuis.
Niet alleen voor de particuliere markt, maar ook door bedrijven worden wij hiervoor ingeschakeld en betreft het niet alleen de aankopen op het internet, maar ook voor het vervoeren van pallets, pakketten en ander stukgoed.

 

Kijk hier wat we nog meer allemaal vervoeren en waar je ons voor kunt inschakelen.

NIWO vergunning

NIWO Vergunning

Uiteraard hebben wij een geldig diploma Transport Ondernemer voor het uitvoeren van onze diensten. Tevens is Groninger Bezorgservice in het bezit van de verplichte NIWO vergunning. Deze vergunning betekent dat de klanten de zekerheid hebben dat al onze logistieke diensten volgens de Europese regelgeving plaatsvindt.

Wil je meer weten over ons of over ons vervoer? Heb je iets wat vervoerd moet worden? Bel ons dan vrijblijvend op of stuur een e-mail via onze contactpagina.