Groninger Bezorgservice | Ontruimen
16264
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16264,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Ontruimen

Een huis of ruimte die leeg moet? Ook hier helpen wij je graag mee.

ONTRUIMEN

Het ontruimen van een woning kan voorkomen bij scheiden, overlijden of een faillisement. In alle gevallen dient er met respect voor de situatie te worden gehandeld. Deze taak nemen wij dan ook zeer serieus door vlot en discreet te werk te gaan. Ook kunnen wij hier eventueel voertuigen inzetten zonder zichtbare reclame.

Alles in goed overleg

Bij een ontruiming volgen wij jouw wensen. Dit houdt in dat wij eerst met jou gaan overleggen wat er dient te gebeuren. Het kan namelijk om een gehele woning gaan, maar ook om een bepaalde ruimte of een gedeelte ontruiming van de inboedel. Ook waar de inboedel naar toe gaat en op welk moment is volledig aan jou. Jij vraagt, wij rijden!

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Heb je vragen over hoe wij te werk gaan? Bel ons dan gerust vrijblijvend. Wij doen ons uiterste best om het zoveel mogelijk om jouw wensen aan te sluiten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bekijk hier onze andere diensten:

MEUBELVERVOER

Voor diverse woonwarenhuizen en beddenzaken vervoeren wij meubels en bedden van de winkel naar de klant. Voor deze taak rijden dagelijks een aantal vrachtauto’s distributieroutes door heel Nederland. Wij rijden wekelijks routes in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland.

KOERIER

Hoe flexibel wil je het hebben? Want als jouw zending even wat sneller op de plaats van bestemming moet zijn, dan zorgt onze koeriersafdeling daar voor. Heeft u zending wat minder spoed, dan nemen wij jouw goederen mee in onze weekroute voor een zeer scherp tarief. Aan u de keus en wij regelen het voor je!

TRANSPORT

Ook voor het vervoer van internetaankopen, pakketten, pallets en ander stukgoed worden wij ingeschakeld door bedrijf en particulier. Vanwege onze weekroutes in Groningen, Drenthe en Friesland, kunnen wij je goederen tegen een zeer scherp tarief leveren in bovengenoemde provincies.

VERHUIZEN

Ga je verhuizen? Bel ons dan ook! Want ook het vak van verhuizen verstaan wij! Onze ervaren medewerkers verhuizen jouw inboedel met de grootste zorg. Alles wordt keurig netjes ingeladen en op de afgesproken dag afgeleverd in je nieuwe huis. Voor bijna elk budget kunnen wij jou een verhuizing aanbieden.