Groninger Bezorgservice | Koerier
16234
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16234,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Koerier

Voor als je zending meer spoed heeft

KOERIER

Hoe flexibel wil je het hebben? Want als jouw zending even wat sneller op de plaats van bestemming moet zijn, dan zorgt onze koeriersafdeling daar voor. Heeft je zending wat minder spoed, dan nemen wij jouw goederen mee in onze weekroute voor een zeer scherp tarief. Aan jou de keus en wij regelen het voor je!

Afspraak is afspraak!

Wanneer jij ons benaderd hebt om iets per koerier te laten verzenden, dan kun je op ons rekenen. Want afspraak is afspraak immers! Jij geeft aan ons de datum door wanneer wij jouw zending komen ophalen en wanneer het bezorgt dient te worden. Als dit is afgesproken, dan kun je hier volledig op rekenen.

Betrouwbaarheid staat voorop

Steekwagen Groninger BezorgserviceWij staan er om bekend dat wij vakkundig en professioneel zijn in ons vakgebied. Niet voor niets zijn wij in nog geen 11 jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Dit kan alleen omdat wij zorg dragen voor jouw producten én om onze betrouwbare service. Betrouwbaarheid staat voorop. Het gaat immers wel om jouw producten en die hebben een waarde. In combinatie met onze klantvriendelijkheid en flexibiliteit kun je altijd op ons rekenen. Daag ons maar eens uit!

Bel ons vrijblijvend voor meer informatie

Heb je iets wat per koerier bezorgt moet worden? Bel ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Wij helpen je graag om jouw zending op je gewenste dag en tijdstip af te laten leveren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan