Groninger Bezorgservice | Diensten
15598
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15598,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Diensten

Waar wij ook heen gaan, wij zijn u van dienst
MEUBELVERVOER

Voor diverse woonwarenhuizen en beddenzaken vervoeren wij meubels en bedden van de winkel naar de klant. Voor deze taak rijden dagelijks een aantal vrachtauto’s distributieroutes door heel Noord Nederland. Wij rijden wekelijks routes in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

TRANSPORT

Ook voor het vervoer van internetaankopen, pakketten, pallets en ander stukgoed worden wij ingeschakeld door bedrijf en particulier. Vanwege onze weekroutes in Groningen, Drenthe, Friesland, kunnen wij je goederen tegen een zeer scherp tarief leveren in bovengenoemde provincies.

KOERIER

Hoe flexibel wil je het hebben? Want als jouw zending even wat sneller op de plaats van bestemming moet zijn, dan zorgt onze koeriersafdeling daar voor. Heeft u zending wat minder spoed, dan nemen wij jouw goederen mee in onze weekroute voor een zeer scherp tarief. Aan u de keus en wij regelen het voor je!

ONTRUIMEN

Het ontruimen van een woning kan voorkomen bij scheiden, overlijden of een faillisement. In alle gevallen dient er met respect voor de situatie te worden gehandeld. Deze taak nemen wij dan ook zeer serieus door vlot en discreet te werk te gaan. Ook kunnen wij hier eventueel voertuigen inzetten zonder zichtbare reclame.